naturalnemetody.info

Obecny czas: Nie Wrz 05, 2010 10:59 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: pochwalÄ™ siÄ™
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 2:43 am 

Dołączenie: Czw Kwi 12, 2007 10:49 pm
Miejscowość: mielec
Mam w rodzinie świeżo upieczoną małą narciarkę. Ma dopiero 2 lata i 4 miesiące, więc mieliśmy wątpliwości, czy nie jest za mała, a ona bardzo bardzo chciała spróbować. No i wczoraj była pierwszy raz na stoku (na razie na igielicie na górce szczęśliwickiej). Jeździła między nogami instruktorki i była bardzo szczęśliwa. :D Zobaczymy jeszcze, co będzie na zbliżającym się wyjeździe na narty.......na razie bardziej się ożywia na wspomnienie, że będzie tam basen ale zobaczymy.
Nawiasem mówiąc, sama pierwszy raz byłam na igielicie (żeby sobie coś przypomnieć po czteroletniej przerwie) i brrrr........strasznie twarde cholerstwo......mam siniaka stulecia. Mąż, jak go zobaczył, zrobił wielkie oczy, mruknał coś o za słonej zupie i zapytał czy dam rade kupić przed wyjazdem kostium kąpielowy, który by to zakrył..........

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 4:08 am 

Dołączenie: Nie Kwi 01, 2007 10:14 am
hehhee dzieci sÄ… kochane

a za koment Twojego męza zarąbałabym go :/

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 5:32 am 

Jak się chwalic to się chwalić. Wczoraj młoda pierwszy raz jeździła na rolkach. Mąż kupił jej na allegro takie rolki, które z tyłu mają 2 kółka. Co prawda, ona własciwie chodziła przestawiając nogi zamisat jeździć. Ja odjeżdżałam od niej kawałek a ona z asystą tatusia podchodziła do mnie, dawała buziaka i krzyczała "jeście laz". Za to..............zobaczyła jak ktos skacze na rolkach i bez zastanowienia sama zaczęła skakać wysoko do góry :shock: i nawet lądować na nogi........ W ogóle to zamiłowania ma po tatusiu (nie tylko sportowe), nie można jej wyciągnąć z torów (i sklepów :? ) dla samochodów zdalnie sterowanych. Na dobranoc robi papa Jowiszowi i tłumaczy mi, ze Jowisz ma dużo księżyców a Ziemia tylko jeden :mrgreen: a jedna z jej ulubionych książek to............Szkolna encyklopedia fizyki i astronomii (prosi tatusia, żeby jej poczytał, a tatuś pokazuje jej obrazki i tłumaczy rzeczy których ja nawet nie próbuje pojąć..........). A jak znalazła pistolet na wodę (kupiony ale nie wykorzystany w zeszłym roku) to oświadczyła, że to jej teleskop i przykładała oko, żeby zobaczyć "wielki bus".

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 6:56 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Kwi 28, 2007 7:36 am
:P :P :P

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 8:20 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Sie 25, 2007 9:38 am
:D :)
za to moja siostra... od dziecka bawila sie w pania doktor i teraz studiuje medycyne :mrgreen:

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 9:44 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 09, 2007 8:11 pm
Miejscowość: grodzisk wielkopolski
Ja od dziecka czytałam książki Miodka i bawiłam się w nauczyciela. I nauczycielem zostałam :D Może Twoja mała będzie astronomem?

Temat postu:
PostWysÅ‚any: Czw Lip 12, 2007 11:08 am 

Może...........ale zobaczymy, czy skłonności do słomianego zapału też przypadkiem po tatusiu nie odziedziczyła Yellow_Light_Colorz_PDT_03

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości