Kłotnie sa czeste w kazdym zwiazku, nie zawsze przecież trzeba się we wszystkim zgadzać ze swoimi polowkami i to jest calkiem normalne. Gorzej gdy klotnie sa na porzadku dziennym i awantury wybuchają o byle co.
nio ja od 3 dni ma swoje pawcia i jak narazie obeszlo sie bez klotni,ale wiem ze najdziesz czas ze taka klotnia wystapi!Ale poi klotni zawsze jest bardzo milo;)
W każdym związku zdarzają się kłotnie, poważniejsze lub mniej, ale się zdarzają. Jesli sie jednak naprawdę kogoś kocha to te kłotnie nie będą przeszkoda w byciu razem.
:haha: Każdy przyznaje, że kłótnie są potrzebne, no cóż - ja bym powiedziała, że to sprzeczek nie da się uniknąć, ale kłótnie powinny być nie częstrze niż raz w miesiącu, i obie połówki przy tym muszą zachować szacunek do siebie: bez wyzwisk i wzajemnego obrażania!! :...:i
Dołączenie: Nie Sie 14, 2005 12:03 am Posty: 2156 Miejscowość: skarżysko-kamienna
No wlasnie, my to nawet jak sie kłocimy to bez zadnego obrazania, i nie mija godzina i od razu jedno przychodzi do drugiego i przeprasza . Poza tym te klotnie nie dotycza jakichs powaznyc aspektów raczej takie błahostki.
Dołączenie: Śro Sie 10, 2005 3:51 am Posty: 2093 Miejscowość: Nowy Targ
Ja sie raczej czepiam o blahostki... Czasami mi nawet glupio, że o takie drobiazgi potrafimy się kłócić... Jeszcze nigdy nie bylo między nami jakiejs naprawdę bardzo poważnej awantury, ale takie male sprzeczki sa na porządku dziennym.
Wydaje mi sie,ze klotnie w zwiazku sa potrzebne.To swoiste rozladownie napiecia,lepiej sie pokolocic niz dusic to w sobie.Kazdy czlowiek jest inny i zadko sie zdarza,zeby dwie osoby zawsze zgadzaly sie ze soba.Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Przeciez nie ma nic przyjemniejszego niz godzenie sie ::...::
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum